kiadványok

Kvintesszencia kiadó logó
Fedél Fertőzés mítosza

(A/5, 218 oldal, kartonált, 5000 Ft.)

DR. THOMAS S. COWAN,
SALLY FALLON MORELL:
A FERTŐZÉS MÍTOSZA

avagy bizonyítékok, hogy a vírusok (ide értve a koronavírust) nem okoznak betegséget

Korunk a krízisek kora. Egy krízis feloldásának kulcsa pedig
az igazságot megragadni képes értelem. Bízunk benne, hogy A Fertõzés mítosza ezen értelem fényét felhasználva segít az olvasónak különbséget tenni valós és hamis között. A könyv számos, a modern orvoslást uraló beidegzõdést helyez
más megvilágításba – olyan beidegzõdéseket, amelyek maguk is krízistermékek: a lucidus vakságban szenvedő szcientizmus következményei.

Mind a baktériumelmélet, mind pedig a víruselmélet téves. A vírusok nem azért vannak, hogy elpusztítsanak minket. A vírusok exoszómák, amelyek szerepe az, hogy méregtelenítő csomagot és kommunikációs rendszert biztosítsanak. Ezek teszik lehetővé számunkra, hogy teljes és egészséges életet éljünk. A vírusok elleni háború nem más, mint az élet elleni háború.

A könyv központi tétele az, hogy egyetlen baktériumnak vagy vírusnak tulajdonított betegség sem felel meg sem Koch, sem pedig Rivers összes kritériumának. Ez nem azért van, mert a posztulátumok helytelenek vagy elavultak (hiszen teljesen logikusak), hanem azért, mert baktériumok és vírusok nem okoznak betegséget, legalábbis a jelenleg ismert módon semmiképpen sem.

Kvintesszencia kiadó logó

Könyvrendelés

3 db vagy több kiadvány rendelése esetén a kiszállítás ingyenes.
A kiadó címe:
Debrecen, Kígyó u. 26.
 Hungaria, 4029